Foredrag

Foredrag

Oplev et levende, underholdende og topaktuelt foredrag om de sociale medier fra manden, der med tusindvis af følgere på Instagram, Snapchat, Facebook og Twitter, om nogen formår at gebærde sig i den digitale verden og aktivt udnytte fordele ved de sociale medier til at skabe eksponering, debat og fokus. Peter Falktoft leverer et ideelt foredrag for studerende eller medarbejdere, der har brug for allernyeste viden og indsigt – som rækker ud over forældet marketingteori!

Peter Falktoft er bedst kendt som den ene halvdel af det populære og prisvindende  radioprogram Monte Carlo, der sideløbende blev til tre tv-programmer: Monte Carlo elsker Putin, Monte Carlo elsker jøderne og Monte Carlo elsker USA. I den nye passende rolle som foredragsholder, deler han ud af sine skarpe iagttagelser og erfaringer med livet på de sociale medier.

Senest har Peter Falktoft og kollegaen Esben Bjerre sendt live hver aften mandag-torsdag i Monte Carlo på DR3, hvor de på satirisk vis vendte aktuelle politiske og kulturelle begivenheder fra ind- og udland.

I dag udkommer makkerparret primært på digitale platforme.

Peter Falktoft har studeret Journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og tog sit praktikophold på DR’s P3, og sidenhen gjorde han lynkarriere i DR. I sin stadig relative korte karriere har han allerede vundet op til flere journalistiske priser, heriblandt Den Gyldne Mikrofon, DR’s sprogpris og årets Værtstalent.

Med sin rapkæftethed og sproglige begavelse har han via nytænkende radio-og tv-koncepter selv skabt sin journalistiske hylde og sin til tider kontroversielle journalistiske stil, med hvilken han har formået at rykke grænserne for, hvad man kan tillade sig at sige i public service regi. Han viger ikke tilbage for at blande sig i samfundsdebatten, særligt på de sociale medier, hvor han alene på Facebook har 175.000 følgere. Den provokerende og rapkæftede stil leverer han dog med masser af charme, glimt i øjet og humor.

Peter Falktoft Og De Nye Medier

  • Vi befinder os i en brydningstid. Så enkelt kan det siges.
  • Den digitale generation på den ene side og den analoge på anden.
  • Internettet er det vilde vesten, hvor et universelt regelsæt ikke har fundet fodfæste endnu. Medierne har kastet sig ud i et våbenkapløb, hvor kampen om at chokere, skræmme og få pulsen op hos modtageren tilsyneladende ikke har nogen laveste fællesnævner. Likes, shares, comments, clickbait, shitstorms er hverdagssnak for nogen og fremmedord for andre.
  • Hvad gør man, når det nye bytorv er et viralt sted uden fysisk tilstedeværelse?
  • Vi ved det ikke endnu, men internettet er ikke en trend, der driver over. Det er en integreret del af vores virkelighed i dag. Og jo hurtigere vi accepterer det og lærer at begå os. Jo hurtigere indhenter vi den fremtid som de yngre generationer allerede lever i.

Book dit foredrag nu.

InstagramTwitterPodcastDesign Kasper Gram